Author Topic: Viata in Iarna Nucleara - buncare si tuneluri de metrou  (Read 1574 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline oldshooterman

Viata in Iarna Nucleara - buncare si tuneluri de metrou
« Reply #15 on: 28 August 2018, 11:03 »
Tocmai pe o idee asemanatoare merge si Trump (plus alti idioti de la putere), si ca urmare ar fi in stare sa declanseze un razboi nuclear cu pierderi colaterale imaginate a fi "rezonabile" din punctul lui/lor de vedere.

"Here’s how Donald Trump could start a nuclear war"
 

Offline Ciocanul

Viata in Iarna Nucleara - buncare si tuneluri de metrou
« Reply #16 on: 28 August 2018, 16:09 »
Atat a mai ramas din amenintarea nucleara: niste desculti ce au reusit si ei cu chiu si vai sa lanseze 3 rachete si sa faca cateva teste nucleare mediocre. Pai daca dai in Coreea de Nord cu bmb nu cred sa fie ceva diferenta sesizabila la cat sunt de distrusi. Marea batalie nucleara a trecut pe langa noi ca prin urechile acului cu criza din Cuba. Cred ca atunci Congresul SUA a votat pt razboi, adica sa invadeze Cuba, ar fi iesit clar o varza. Noroc ca Kennedy nu a fost diliu si a dezamorsat situatia. :)
Stii ce cred: cred ca SUA are nevoie de hartza externa altfel incep sa se bata intre ei. Cata amenintare pot sa o aduca Nord Coreea care nu au nici dupa ce bea apa ? Dar tot de asta aud, mari relatii tensiunate intre Teleorman si Franta(cam asta ar fi raportul de forte).
 

Offline oldshooterman

Viata in Iarna Nucleara - buncare si tuneluri de metrou
« Reply #17 on: 28 August 2018, 22:31 »
Americanii ar vrea sa puna laba pe Coreea de Nord pentru a-si putea pozitiona baze militare la granita cu China si Rusia si nu in ultimul rand pentru cantitatea imensa de resurse naturale descoprite acolo. Povestea cu amenintarea nucleara e doar pentru fazani si motivul pentru un eventual razboi.
 

Offline mafalda

  • Feedback Score: (1)
  • Old TR: 141 (100%)
  • Newbie
  • Posts: 10
    • View Profile
Viata in Iarna Nucleara - buncare si tuneluri de metrou
« Reply #18 on: 18 September 2018, 07:06 »
Lipseste din scenariu cel mai important aspect, si anume cu ce se hranesc supravietuitorii.  Pana la urma hrana din rezerve se termina, dar apa este inca suficienta in straturile subpamantene. In metrou sau buncare nu poti creste plante si animale.  Asa ca vor incepe sa se manance intre ei oamenii.
Ca tot veni vorba, prea putini stiu un fapt foarte secret, ca in 1983 rusii, americanii si evreii au dorit sa distruga total si definitiv Germaniile de Vest si Est. Stiau ca nemtii isi vor impune reunificarea lor si apoi unificarea intregii Europe, deci aparitia a inca unei superputeri.  Deci vor pierde controlul exclusiv asupra lumii tocmai de la dusmanul traditional Germania.   S-au inteles sa invoce si sa justifice o eroare. Planul nu a reusit, cu toate ca avioanele incarcate nuclear erau deja in zbor cu ordin de lansare, iar rachetele nucleare erau descoperite si gata de lansare.  Germania era pregatita si rapid i-a convins sa renunte si sa se intoarca din misiune. Este un documentar englez mai vechi pe aceasta tema.  Ce se spune oficial este o minciuna.  Adevarul a fost si este cenzurat.
https://en.wikipedia.org/wiki/1983_Soviet_nuclear_false_alarm_incident
https://ro.wikipedia.org/wiki/Stanislav_Petrov
https://www.google.ro/search?q=falsa+alarma+nucleara+1983&rlz=1C1AOHY_roRO791RO791&oq=falsa+alarma+nucleara+1983&aqs=chrome..69i57.10691j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
https://www.descopera.ro/cultura/8424305-1983-anul-in-care-am-ratat-apocalipsa
http://www.ziare.com/international/america/documente-secrete-dezvaluie-sua-si-urss-la-un-pas-de-un-razboi-nuclear-in-1983-1235934
https://stirileprotv.ro/stiri/international/stanislav-petrov-barbatul-care-probabil-a-salvat-lumea-de-la-un-razboi-nuclear.html
https://playtech.ro/2017/stanislav-petrov-murit-al-treilea-razboi-mondial/
https://www.click.ro/news/lume/26-septembrie-1983-ziua-cand-omenirea-s-aflat-pragul-distrugerii
« Last Edit: 18 September 2018, 07:24 by mafalda »
 

Offline astateofmind

Viata in Iarna Nucleara - buncare si tuneluri de metrou
« Reply #19 on: 18 September 2018, 08:22 »
Cea mai mare bomba(bomba tzarului) contamineaza nasol pe o raza de 80km. Toate 15k de bombe daca explodeaza simultan nu aduc iarna nucleara sau alte nazdravanii.

Tsar bomba: “it was one of the "cleanest" nuclear bombs ever created“.

Nu, in Cernobîl nu ești chiar ok
ignore list: askyfallout, monier, taribobo