@oldshooterman Că se tot vorbește despre sexul dintre oameni și roboți. Cred că nici mama roboților cu super inteligență artificială nu va putea să reproducă vreodată experiența pe care am trăit-o eu pe 13 martie 2022, când s-a încheiat oficial pandemia. Greu pentru un robot să reproducă un french kiss și să aibă un robot o limbă de Alien.
Și nici piercinguri sau tatuaje. Și nici vreo personalitate anume. Și nici nu cred că ar simți ceva dacă i-ai da un ursuleț de pluș. Sau trandafiri. Și să se îmbrace sexy - un robot cu super AI nu poate să conceapă dacă e gol, prost îmbrăcat sau îmbrăcat senzual. Nu știe să conceapă căldura, durerea, plăcerea pentru că nu simte, fiind doar programat.
Eu nu cred că un robot poate să înlocuiască așa ceva. Sau să aibă caracteristicile exacte ale unei gagici gingașe care să aibă un ...iepuraș de casă sau o pisicuță. Ar avea un robot o asemenea gingășie? Cam trebuie să aibă ....SUFLET. Și multă gingășie. Și multă feminitate. Nu e îndeajuns pentru un robot să ai trup de playboy că poți foarte bine să ai un doll din TPE (o spun eu ca un posesor a unei porcării din astea, care sunt chiar foarte scumpe).
Roboții pot doar să copieze dacă sunt bine programați, dar tot nu va fi același lucru pentru că le lipsește biologia, chimia și umanitatea. Poți să-l programezi cât vrei pe robotul ăla, nu va putea să aibă experiența de viață a unei femei care a crescut în mod natural.
În plus, prețurile pentru o damă de companie poate varia de la 100 la 200-300 euro și în funcție de cum arăți și cât de selectivă este.
Un robot sexual costă 175.000$
Revenind la camioane autonome, da, România e o țară atât de eșuată că o să avem șoferi umani și peste 100 ani!!!
Să mă văd eu mergând cu o mașină autonomă prin infrastructura varză a Bucureștiului central ....sau de ce nu, chiar prin Paris. Cred că ar fi un coșmar care s-a încheia rapid, în cel ma cumplit mod la spital sau la morgă.
În ce privește UBI/social score/blocarea conturilor, câștigarea alegerilor de către Trump a mai amânat mizeria aia de utopie implementată la nivel global cu încă vreo 10-15 ani. Poate chiar mai mult dacă viitoarele alegeri din Europa vor aduce mai mulți Viktor Orban la guvernare. Utopia aia poate să rămână scenariu de jocuri SF pentru mult timp de acum încolo.
Nu o să fie nicio legislați în Europa aprobată pentru a lăsa zeci sau sute milioane de europeni fără JOBURI în favoarea roboților. Cu atât mai mult, cererea tot către lucrătorii umani va fi direcționată. În plus, roboții sunt încă foarte SCUMPI.
Deja se întâmplă în China, mai puțin partea cu woke și cu UBI, pentru că până și regimul lui Xi e mai de dreapta decât efemerul regim politic impus de Ursula von der Layen din 2019 în toată Uniunea Europeană.
China încearcă totuși să se întoarcă la imperialism și tradiții, chiar dacă are social score și dictatură cibernetică de cea mai joasă speță.
Dar până la Xi și Winnie the Pooh, ai mai multă libertate de exprimare și discuție în China în multe alte chestiuni decât ai în UE, precum libertatea de a discuta liber despre rase, sexe și despre latura bună a nazismului (pentru că toți vorbesc numai de latura rea, nu și cum a contribuit la cel mai mare salt tehnologic al omenirii prin progresele militare realizate prin WW2).
În Canada și UK ți se poate bloca contul bancar dacă ești white și rasist, dar încă nu există social score dintr-un motiv anume....și cred că știți și voi de ce...din motive rasiale și politice, nu prea poate exista Social Score aplicat la modul obiectiv cum se practică în China, oricât ar vrea globaliștii.