Dupa parerea ta, dupa parerea mea exagerezi,dar ma rog, fiecare are gusturile lui.
L-am vazut si eu, cu indulgenta 6 puncte. Realist mai pe la un 5. Filmul nu este foarte rau,sau foarte prost facut, insa efectiv nu aduce ceva nou seriei, daca doar atat a reusit sa livreze,nu inteleg de ce s-au mai straduit sa il faca.
E un fel de el camino si mai rau, al terminatorului. Chiar aveam nevoie de asa ceva? Nu aduce ceva nou, nu este un fel de "ramai prost ce beeetoon e filmul". Logica nu are ce cauta in acest film, multe lucruri sunt nonsens, daca il iei ca si un oarecare film de actiune,e ok...sa zicem la o bere si niste chipsuri merge, cu tot cu elementele woke,care sunt acolo,dar nu sunt chiar asa deranjante, fara sa te gandesti,fara sa iti pese de ceva.
Insa daca il pui langa T1 si T2, filmul devine penibil, un nonsens ce nu are ce cauta in acest univers,culmea culmilor este ca asta nici macar nu se doreste a fi ceva parodie cum era de ex t3 sau terminator genisys,ci asta chiar doreste sa il iei in serios.