Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Show Topics - Ciocanul

Pages: [1]
1
Generalităti / Darwin Awards
« on: 28 March 2019, 13:31 »
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-23048628-ipj-harghita-tanarul-ucis-vineri-urs-apropiat-barlogul-animalului-aruncat-lemne-alte-obiecte.htm

Cat de cretin poti sa fii si nu inteleg de ce ai omori sau reloca o ursoaica pt un betiv infect. Omul s-a dus la barlog si a intaratat ursoaica. Cat de prost poti sa fii ? Nici o taratoare din padure cu 2 neuroni nu s-ar apropia de un barlog de urs.
Eu ma gandesc serios daca asta in evul mediu ar fi apucat majoratul si inclin sa cred ca nu. Sigur manca vreo ciuperca rosie. Sau dupa o evaluare scurta a lordului zonei ar fi fost trimis carne de tun atent aleasa pt pacalirea adversarului in vreun skirmish feudal. Cititi mai jos citate si minunati-va.
--------------
Din cercetări rezultă că ei s-ar fi oprit într-o zonă, la 1.5 km distanţă de satul Crişeni, ar fi coborât din căruţă, iar la circa 15 metri de locul unde s-au oprit, victima a găsit bârlogul unui animal sălbatic. (...) şi ar fi aruncat cu bucăţi de material lemnos şi alte obiecte în direcţia bârlogului (...) şi văzând că nu se întâmplă nimic, s-a îndreptat spre bârlog, moment în care a fost întâmpinat de urs şi s-a întâmplat tragedia", a declarat Incze Miklos, de la Biroul de Presă al IPJ Harghita.
--
"Săracul, nu a respectat regulile, fiind gonaci, a fost şi puţin pilit, am înţeles, şi mai îndrăzneţ, că el umblă la vânătoare şi s-a întâlnit de mai multe ori cu ursul şi nu a luat în considerare că ăsta e un pericol foarte mare", a spus Fazakas Attila.
--
"Este foarte agresivă, ieri ne-a atacat, abia am putut să scăpăm, să nu împuşcăm din autoapărare. Şi aşteptăm derogare de la minister cât de repede, pentru că va face probleme, cine mai trece prin zonă precis va fi atacat, s-a făcut foarte agresivă. (...) Comportamentul s-a schimbat total de când a atacat şi a omorât omul. Patrulează în jurul bârlogului şi cum ne-a văzut, imediat să sară pe noi. Adică, acum când vede omul e foarte agresivă şi atacă, după evenimentul respectiv"

2
Spitalul 9½ / Bancuri sa ne cracanam de ras
« on: 05 July 2018, 16:32 »
Dar sa fie bune/noi/interesante si as pune regula unui singur banc o data, nu golesti junk spam mail-ul cum facea Rosso dincolo de a dus threadul in derizoriu.
-----------------------
Un tip își sună un amic pe care nu l-a văzut de ceva vreme:
- Salut, bătrâne! Care-i viața ta? Ce mai faci?
- Ce să fac, dom'le? Abia-mi văd capul de treabă. Am o mică afacere, un startup... e greu, sunt la început.
- Bravo! Ce afacere?
- Un bordel!
- Ei, na! Excelent! Trec mâine și eu.
- Te aștept cu drag!
- Care-s prețurile?
- 200 de lei partida de sex anal și 100 de lei partida de sex oral.
- Aha! Nu-i rău. Și sexul clasic?
- Ăăăă... Bă, ți-am spus că e un startup, deocamdată n-am angajați... mă ocup eu singur de tot.
------------------------

3
Generalităti / RIP
« on: 25 May 2018, 14:02 »
https://en.wikipedia.org/wiki/TotalBiscuit

A murit Total Biscuit(John Peter Bain), cancer de colon, 33 de ani. :'(
A fost unul din cei mai buni critici de jocuri, greu sa nu dai de el pe youtube cand cautai pareri despre vreun joc.

Pages: [1]